Skip to content

Introducere

În mediul de afaceri rapid de astăzi, este esențial să existe un sistem de management al produselor din depozit fiabil și eficient pentru a eficientiza urmărirea și gestionarea stocurilor. Pentru unul dintre clienții noștri, am dezvoltat un software personalizat de gestionare a depozitului care a abordat nevoile lor unice și i-a ajutat să-și optimizeze procesele de gestionare a stocurilor. În acest studiu de caz, vom discuta provocările cu care s-a confruntat clientul nostru și modul în care soluția noastră l-a ajutat să-și atingă obiectivele.

Provocări cu care se confruntă

Clientul nostru s-a confruntat cu mai multe provocări în procesele de gestionare a materiilor prime si finite. Foloseau un sistem vechi care le permitea doar inventarul periodic, nu si miscarile constante de marfa. De asemenea, sistemul nu a oferit vizibilitate în timp real asupra nivelurilor de stoc, ceea ce a dus adesea la suprastocare si epuizări de materii prime.

Soluția noastră

Pentru a face față acestor provocări, am dezvoltat un software personalizat de gestionare a depozitelor, care a fost adaptat cerințelor specifice ale clientului nostru. Soluția noastră software a oferit vizibilitate în timp real nu doar asupra stocului, ci si a miscarilor de marfa in cadrul depozitului:

  • intrari de materii prime, cu urmarirea locatiei exacte in depozit: sector, coridor, etaj, raft si palet. Software-ul nostru utilizează coduri QR pentru a scana articole și rafturi, oferind o metodă precisă și ușor de utilizat de urmărire a inventarului. Această caracteristică elimină necesitatea introducerii manuale a datelor, care poate fi consumatoare de timp și predispusă la erori umane.
  • urmarirea miscarilor materiei prime si semifinite din depozit la statiile de lucru si inapoi in depozit
  • urmarirea si managementul produselor finite astfel incat marfa ce urmeaza sa fie incarcata in camioane, sa fie pregatita cu o zi inainte in locul special amenajat, astfel incat incarcarea produselor finite sa fie cat mai rapida si eficienta. La procesul de incarcare in camion am tinut seama si de modul lor de descarcare la client, astfel incat sa le fie si lor cat mai usoara descarcarea si cat mai rapida montarea componentelor.
  • am promovat colaborarea și munca în echipă în cadrul depozitului, prin capacitatea de a atribui sarcini și de a urmări progresul in timp real. Software-ul nostru asigură că șoferii de stivuitoare, personalul de ambalare și conducerea pot lucra împreună fără probleme. Această caracteristică simplifică comunicarea, reduce erorile și crește productivitatea.

Software-ul personalizat de gestionare a depozitelor pe care l-am dezvoltat are următoarele caracteristici:

  •      Urmărirea stocurilor în timp real prin procesul de productie: Soluția noastră a oferit vizibilitate în timp real asupra miscarilor de stoc, ceea ce a permis clientului nostru să optimizeze procesul de productie si comenzile de materii prime.
  •      Gestionarea comenzilor: Soluția noastră a permis clientului nostru să gestioneze eficient comenzile prin automatizarea procesării și ridicării comenzilor.
  •      Raportare personalizabilă: Soluția noastră le-a oferit capabilități de raportare personalizate, permițând clientului nostru să genereze rapoarte care le satisfac nevoile specifice.

Rezultate

Software-ul nostru personalizat de gestionare a depozitelor a avut un impact semnificativ asupra afacerii clientului nostru. Soluția noastră i-a ajutat să-și optimizeze procesele de gestionare a stocurilor, ceea ce a condus la reducerea costurilor de păstrare a stocurilor, creșterea productivității, reducerea erorilor la incarcarea camioanelor și îmbunătățirea satisfacției clienților. Soluția noastră a oferit, de asemenea, vizibilitate în timp real asupra miscarilor de marfa in fabrica, ceea ce l-a ajutat pe clientul nostru să-si optimizeze fluxurile de productie.

Dar software-ul nostru nu se referă doar la economisirea de timp și bani. De asemenea, suntem pasionați de promovarea durabilității mediului. Software-ul nostru vă ajută să reduceți utilizarea hârtiei, eliminând necesitatea introducerii manuale a datelor și a documentelor. Acest lucru contribuie la un loc de muncă mai ecologic și la un viitor mai durabil.

Concluzie

În concluzie, software-ul nostru personalizat de gestionare a depozitelor a ajutat clientul să-și eficientizeze nu doar procesele de urmărire și gestionare a stocurilor dar si fluxurile de productie, ceea ce a condus la costuri reduse, la creșterea productivității și la îmbunătățirea satisfacției clienților.

Pe lângă ușurința de utilizare și rentabilitatea, software-ul de management al depozitului poate fi personalizat cu ușurință pentru a se potrivi nevoilor specifice ale oricărui depozit. Indiferent dacă aveți un depozit mic sau mare, software-ul poate fi adaptat pentru a se potrivi cerințelor dvs. de afaceri, cum ar fi integrarea cu sistemele existente, adăugarea de noi funcții sau personalizarea rapoartelor. Cu acest nivel de flexibilitate, vă puteți eficientiza operațiunile și îmbunătăți eficiența depozitului dvs., ceea ce poate duce la creșterea profiturilor și a satisfacției clienților.

 

Software-ul nostru de gestionare a depozitelor oferă o soluție cuprinzătoare și rentabilă pentru nevoile dvs. de urmărire și gestionare a stocurilor. Cu ușurința de utilizare, acuratețea și caracteristicile de colaborare, software-ul nostru vă poate ajuta afacerea să crească productivitatea și să reducă costurile. În plus, prin promovarea durabilității mediului, software-ul nostru se aliniază cu valorile companiei dumneavoastră și susține un viitor mai ecologic.

Așadar, de ce să nu investești astăzi într-o soluție software de gestionare a depozitelor și să vezi beneficiile pe care aceasta le poate aduce afacerii tale?

Toate soluțiile software EtuSoft sunt concepute pentru a fi intuitive și ușor de utilizat chiar și pentru cei mai neexperimentați utilizatori, reducând drastic sesiunile de instruire și costurile asociate. Cu interfețe curate și bine organizate, care sunt doar ușor de utilizat, dăm utilizatorilor puterea de a trece rapid și ușor de la pix și hârtie, Excel sau orice alt software preexistent la platforma noastră de ultimă generație.
Această abordare prietenoasă cu utilizatorul asigură că chiar și cei care sunt noi în sistem pot deveni rapid competenți și pot începe să-l folosească pentru a-și crește rapid productivitatea și a face operațiunile la nivel de companie în mod eficient. În general, ajutând clienții să-și îmbunătățească eficiența operațională, să mărească veniturile și să îmbunătățească experiența clienților prin utilizarea tehnologiilor bazate pe inteligență artificială, soluțiile software de management EtuSoft sunt o alegere excelentă pentru orice companie care dorește să-și eficientizeze operațiunile și procesele de management.

La Etusoft, înțelegem provocările unice cu care se confruntă companiile și dezvoltăm soluții software personalizate pentru a le rezolva. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de dezvoltare software.

Cum va putem ajuta

Contactati-ne acum telefonic sau folosind formularul de contact si obtineti o programare gratuita pentru a vedea cum va putem ajuta sa va cresteti veniturile, sa va reduceri costurile sau sa va optimizati fluxul de lucru.