Skip to content

Studii de caz si solutii

ETUsoft inseamna "Easy To Use Software", in consecinta va oferim solutii tehnice nu doar performante si fiabile, dar si usor de folosit, investiind o buna parte din timpul alocat unui proiect pe dezvoltarea unei interfete cat mai simple de administrat si usor de inteles, automatizand toate procesele ce pot fi automatizate, in bugetul dumneavoastra.

Cerintele speciale ale unui magazin online de alimente

Afla cum am ajutat o firma Horeca sa-si lanseze site-ul si ce fel de cerinte speciale aveau nevoie.

Citeste mai departe

Program pentru biblioteci: Etusoft BookHive

Afla cum am ajutat o biblioteca din Louisiana sa-si reimprospateze imaginea si sa se relanseze ca o biblioteca a generatiilor viitoare.

Citeste mai departe

Urmarirea miscarilor de materii prime si semi-finite intr-o fabrica

Software-ul personalizat de gestionare a depozitelor eficientizează urmărirea și gestionarea stocurilor, rezultând in costuri reduse, productivitate crescută și satisfacție îmbunătățită a clienților.

Citeste mai departe

Eficientizarea operațiunilor de închiriere de mașini cu un sistem de management online ecologic

Software-ul personalizat de gestionare a inchirierilor de masini in regim rent-a-car creste satisfactia clienților si micsoreaza timpii morti.

Citeste mai departe

Eficientizarea operatiunilor din depozit cu sistemul automat de incarcare si descarcare a camioanelor

Aflati modul în care un sistem automat de încărcare și descărcare a camioanelor a ajutat un depozit să-și eficientizeze operațiunile, să sporească eficiența, în același timp cu creșterea veniturilor.

Citeste mai departe

Studiu de caz: solutii end-to-end

Eficientizarea departamentului IT: evaluarea angajatilor existenti, angajarea si instruirea noilor programatori, procurarea de hardware nou, supravegherea continua si implementarea de fluxuri de lucru eficiente.

Citeste mai departe

Studiu de caz: Fabrica cu o locatie in China si una in SUA

O companie cu 2 fabrici pe 2 continente avea nevoie de o solutie software personalizata pentru a putea eficientiza productia de placi electronice.

Citeste mai departe
Beurer Romania

Am dezvoltat magazine online, pe care le intretinem si le administram, adaugand functii noi la cererea clientului.

Politia de Frontiera

Am realizat o platforma eLearning de invatamant la distanta. In cadrul platformei se pot da examene si se pot corecta testele. Se pot da teme de casa.

Rodenta

Software personalizat pentru laborator de radiografii. Softul a fost realizat in intregime in conformitate cu cerintele clientului.

Orice probleme sau intrebari aveti, ne puteti contacta cu incredre.