Skip to content

Misiunea ETUsoft

Misiunea noastra este sa ajutam cat mai multi antreprenori sa-si aduca la viata ideile prin dezvoltarea de solutii informatice complete: software, hardware si know-how.

Suntem specialisti in a oferi solutii personalizate, simple, eficiente si ieftine, pentru firmele care doresc sa-si reduca costurile IT (achizitionare hardware, software: sisteme de operare, secretariat, office, contabilitate, management, software personalizat).

Sprijinim clientii nostri locali si internationali sa isi pastreze avantajul competitiv si sa atinga excelenta in afaceri.

Pentru a da satisfactie totala clientilor nostri, impletim atitudinea orientata spre client si de excelenta in calitate, cu expertiza in arhitecturi de solutii pentru afaceri, consultanta si dezvoltarea de noi tehnologii si produse.

Viziune

Deoarece "traim de pe urma afacerii clientilor nostri", suntem constienti de faptul ca cel mai important lucru pe care trebuie sa-l facem sa ne fie bine, este sa va sprijinim sa treceti cu bine de durerile cresterii afacerii. Dorim astfel, sa va ajutam sa treceti cu usurinta de clipele grele cu care se confrunta orice afacere in crestere, prin implementarea de tehnologii de ultima generatie, care sa va permita sa va controlati afacerea mai eficient si mai ieftin.

Valori

Punem valoare pe angajatii, colaboratorii, partenerii si clientii nostri.

In mod constant generam valoare, dezvoltand solutii software innovatoare, care ne ajuta sa ne dezvoltam mai repede si mai eficient decat concurenta, asigurandu-ne astfel un avantaj comepitiv atat pentru noi cat si pentru dumneavoastra.

Un loc important in eforturile noastre de a reduce substantial costurile de operare ale clientilor nostrii, este ocupat de catre comunitatea open source. Noi alegem aplicatiile gratuite stabile, rapide si eficiente si le recomandam clientilor nostrii pentru implementare.

Cine suntem?

Fiind o echipa agila si dinamica, in continua crestere si dezvoltare profesionala, interesati de tot ce e nou in domeniul IT, dar cu destula experienta pentru a putea distinge trendurile de FAD-uri. Va punem la dispozitie o gama larga de solutii de ultima generatie, care va pot ajuta in a va conduce afacerea mai eficient si mai ieftin.

Locuri de munca programatori Oradea

Orice probleme sau intrebari aveti, ne puteti contacta cu incredre.