Skip to content

Software-ul Etusoft BookHive Library: Un studiu de caz

Etusoft BookHive Library Software este un sistem puternic de gestionare a bibliotecilor, conceput pentru a face gestionarea bibliotecilor facilă și eficientă. Cu funcții precum descărcarea automată a datelor cărților bazate pe ISBN, adăugarea de noi cărți cu condiții speciale sau nevoi de îngrijire și urmărirea locației în bibliotecă, BookHive a devenit o soluție de bază pentru multe biblioteci din întreaga lume. În acest studiu de caz, vom explora modul în care BookHive a ajutat o bibliotecă din Louisiana să-și eficientizeze operațiunile și să-și îmbunătățească performanța generală.

Provocări

Biblioteca s-a confruntat cu mai multe provocări care trebuiau abordate. În primul rând, sistemul de catalogare existent necesita prea mult efort și ingreuna operațiunile bibliotecii. În al doilea rând, biblioteca trebuia să-și îmbunătățească experiența utilizatorului și să le faciliteze utilizatorilor să găsească și să verifice cărți. În al treilea rând, biblioteca avea nevoie de o modalitate mai bună de a urmări starea colecției sale și de a lua decizii în cunoștință de cauză cu privire la cărțile să păstreze, să elimine sau să adauge la colecție. Cartile existente au trebuit mutate din sistemul informatic invechit in cel nou, lucru realizat de catre echipa noastra in timp record.

Soluţie

Software-ul Etusoft BookHive Library a fost identificat ca o posibilă soluție la aceste provocări. După o cercetare și o evaluare amănunțită, biblioteca a decis să adopte BookHive. Procesul de implementare a fost fără probleme și fără întreruperi, iar bibliotecarii au primit instruire cu privire la modul de utilizare a sistemului. Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale BookHive pe care biblioteca le-a considerat cele mai utile:

Descărcări automate de date ale cărților pe baza ISBN: BookHive poate descărca automat datele cărților pentru peste 40 de milioane de titluri internaționale de cărți, pe baza ISBN-ului lor. Aceasta înseamnă că bibliotecarii nu mai trebuie să introducă manual datele cărților, economisindu-le o cantitate semnificativă de timp și efort.

Urmărirea locației în bibliotecă: cu BookHive, bibliotecarii pot urmări locația cărților în bibliotecă.

Tipuri multiple de abonament: BookHive permite bibliotecii să creeze mai multe tipuri de abonament care pot fi reînnoite la fata locului sau online. Acest lucru facilitează accesul clienților la colecția bibliotecii.

Motor de recomandare bazat pe inteligență artificială: BookHive vine cu un motor de recomandare bazat pe inteligență artificială care poate sugera cărți în funcție de istoricul de lectură și preferințe. Acest lucru îmbunătățește experiența utilizatorului și încurajează cititorii să exploreze colecția bibliotecii.

Interfață web: BookHive permite bibliotecii să aibă un site web care prezintă toate cărțile bibliotecii si care rulează ca un subdomeniu al site-ului bibliotecii. Acest lucru face mai ușor pentru membri să găsească cărți online și să le rezerve.

Rezultate

Implementarea BookHive a avut un impact semnificativ asupra operațiunilor bibliotecii și asupra experienței membrilor. Biblioteca a observat următoarele rezultate:

Operațiuni simplificate: operațiunile bibliotecii au fost simplificate, iar bibliotecarii sunt acum capabili să petreacă mai mult timp altor sarcini importante, cum ar fi interacțiunea cu membrii și organizarea de evenimente.

Experiența îmbunătățită a membrilor: clienții pot acum să găsească cărți mai ușor, datorită motorului de urmărire și recomandare BookHive.

Luare a deciziilor în cunoștință de cauză: Biblioteca are acum o vedere exactă a stării colecției sale și poate lua decizii informate cu privire la viitorul bibliotecii.

 

Cum va putem ajuta

Contactati-ne acum telefonic sau folosind formularul de contact si obtineti o programare gratuita pentru a vedea cum va putem ajuta sa va cresteti veniturile, sa va reduceri costurile sau sa va optimizati fluxul de lucru.