Skip to content

Carne-online.ro este un magazin alimentar online specializat în vânzarea de carne, brânză și alte ingrediente de înaltă calitate clienților din toată România. Modelul lor unic de afaceri a prezentat o serie de provocări, care au necesitat o soluție personalizată pentru a răspunde nevoilor lor.

Provocarea 1: Măsurarea cantităților exacte

După ce un client a plasat o comandă pe site-ul Carne-online.ro, echipa a trebuit să măsoare cantitățile exacte ale produselor selectate înainte de a trimite factura către client. Pentru a face față acestei provocări, am implementat un sistem personalizat de gestionare a comenzilor care a permis echipei să măsoare cantitățile exacte din fiecare produs, asigurând facturarea exactă și mărind astfel satisfacția clienților.

Provocarea 2: Gestionarea comenzilor primite

Cu o bază de clienți în creștere, Carne-online.ro avea nevoie de o modalitate eficientă de a gestiona comenzile primite și de a le împărtăși între toți membrii echipei. Am dezvoltat un sistem personalizat de gestionare a comenzilor care a simplificat întregul proces de onorare a comenzilor. Sistemul le-a permis membrilor echipei să vizualizeze și să proceseze rapid comenzile, să le atribuie anumitor membri ai echipei și să urmărească progresul lor până când sunt gata pentru livrare.

Provocarea 3: Filtre speciale și căutare la nivel de site

Pentru a ajuta clienții să găsească rapid și ușor produsele pe care le căutau, am implementat filtre speciale și o funcție de căutare la nivelul întregului site. Clienții pot filtra produsele după categorie, preț și alte criterii relevante, făcând mai ușor să găsească exact ceea ce au nevoie.

Provocarea 4: Cartea de rețete integrată

Pentru a ajuta clienții să se inspire și să găsească noi modalități de a folosi produsele achiziționate, am creat o carte de rețete integrată, unde clienții pot adăuga toate ingredientele necesare în coșul de cumpărături, direct sub rețetă, făcându-le ușor să cumpere tot ce au nevoie dintr-o singură mișcare.

Provocarea 5: Asigurarea vitezei și a disponibilității site-ului web

Deoarece site-ul a fost lansat in urma unei petreceri de lansare cu peste 200 de invitați de seama, precum si televiziuni si ziare, cu mancare preparată pe loc de bucătari renumiți, proprietarii Carne-online.ro au anticipat vârfuri mari de trafic. Prin urmare, asigurarea vitezei și disponibilității site-ului web a fost o provocare crucială. Site-ul web trebuia să poată gestiona volume mari de trafic fără a încetini, asigurând o experiență de utilizator fără întreruperi pentru clienți.

Integrarea SEO și Google Merchants

Ne-am asigurat că site-ul Carne-online.ro este SEO-friendly prin optimizarea structurii site-ului, a meta tag-urilor și a conținutului pentru cuvintele cheie relevante. De asemenea, am creat feed-uri pentru Google Merchants pentru a ne asigura că produsele Carne-online.ro sunt vizibile și ușor de descoperit pe Google Shopping.

În concluzie, modelul unic de afaceri al Carne-online.ro a prezentat o serie de provocări, care au necesitat o soluție personalizată care să răspundă nevoilor acestora. Am dezvoltat un sistem personalizat de gestionare a comenzilor, un calculator preț/kg, filtre speciale și funcție de căutare la nivel de site și o carte de rețete integrată pentru a ajuta Carne-online.ro să-și servească mai bine clienții. În plus, ne-am asigurat că site-ul web este prietenos cu SEO și integrat cu Google Merchants pentru a maximiza vizibilitatea și vânzările.

Cum va putem ajuta

Contactati-ne acum telefonic sau folosind formularul de contact si obtineti o programare gratuita pentru a vedea cum va putem ajuta sa va cresteti veniturile, sa va reduceri costurile sau sa va optimizati fluxul de lucru.