Skip to content

Serio.Us avea două fabrici, una situată în China și cealaltă în SUA. Compania se confrunta cu mai multe probleme cu procesul de producție, inclusiv urmărirea pieselor, documentația și crearea de numere de serie unice pentru produsele lor. Aceste probleme au cauzat întârzieri în procesul lor de producție, care, la rândul său, avea un impact negativ asupra nivelului de satisfacție a clienților.

Soluţie:

Pentru a rezolva problemele companiei, am dezvoltat o soluție software care le-a permis să țină evidența documentației și a pieselor, să genereze numere de serie unice și să creeze seriale pentru piese unice. Software-ul a fost conceput pentru a fi ușor scalabil, permițându-i să fie utilizat atât în fabricile din China, cât și în cele din SUA.

Primul pas al procesului a fost identificarea pieselor și a documentației care trebuiau urmărite. Am lucrat îndeaproape cu compania pentru a înțelege cerințele acestora și pentru a dezvolta o listă cuprinzătoare de piese și documentație care trebuia urmărită.

Apoi, am dezvoltat un sistem unic de generare a numărului de serie care a permis companiei să atribuie cu ușurință numere de serie unice produselor lor. Acest sistem a permis companiei să urmărească producția și distribuția produselor lor, asigurându-se că au putut identifica orice probleme rapid și eficient.

Pe lângă sistemul de generare a numărului de serie, am dezvoltat și un sistem de urmărire a comenzilor de achiziție (PO). Acest sistem a permis companiei să urmărească cu ușurință starea OP-urilor și să se asigure că își îndeplinesc obiectivele de producție.

Rezultate:

Implementarea soluției software a avut un impact imediat asupra procesului de producție al companiei. Au putut să urmărească piesele și documentația mai eficient, iar sistemul unic de generare a numărului de serie le-a permis să identifice rapid orice problemă cu produsele lor. Acest lucru a dus la o reducere semnificativă a întârzierilor de producție și o creștere a nivelului de satisfacție a clienților.

În plus, scalabilitatea soluției software a permis companiei să o folosească atât în fabricile din China, cât și în cele din SUA. Acest lucru le-a permis să-și eficientizeze procesul de producție și să îmbunătățească comunicarea dintre fabricile lor.

În general, soluția software a oferit companiei o modalitate eficientă și scalabilă de a-și urmări piesele și documentația, de a genera numere de serie unice și de a urmări OP-urile. Compania a reușit să-și îmbunătățească în mod semnificativ procesul de producție, rezultând niveluri îmbunătățite de satisfacție a clienților și venituri crescute.

Cum va putem ajuta

Contactati-ne acum telefonic sau folosind formularul de contact si obtineti o programare gratuita pentru a vedea cum va putem ajuta sa va cresteti veniturile, sa va reduceri costurile sau sa va optimizati fluxul de lucru.